Ana içeriğe geç.

BEAT THE BLACK FRIDAY RUSH

Members get access to Black Friday prices a week before everyone else! Supplies are limited, so don't miss out.

Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası 25 Mayıs, 2018 tarihinde güncellendi

1. TANIMLAR

1,1 “Reşit olmayan” yaşı 13 altı olan çocuklar için kullanılacaktır.

1,2 “Kişisel Veri” tanımlanmış veya tanımlanabilir gerçek kişi ile ilgili herhangi bir bilgi için kullanılacaktır.

1,3 “Hassas Kişisel Veri” gerçek kişilerin ırksal veya etnik kökeni; politik, dini, felsefi inancı; sendika ilişkisi; sağlık veya cinsel tercihleri; cezai suçlarla ilgili kayıtları; önemli sosyal sorunları veya diğer tamamıyla özel bilgilerini kapsayan Kişisel Veriler olarak kullanılacaktır.

1,4 “SteelSeries”/”Biz" SteelSeries ApS ve iştirakleri olarak kullanılacaktır.

1,5 “Web Sayfası” SteelSeries’in web sayfası olarak kullanılacaktır https://steelseries.com.

2. GİRİŞ

Bu Gizlilik Politikası, Kişisel Verilerin işlenmesi ve Web Sayfasının kullanımına ilişkin çerezlerin kullanımı ile ilgilidir.

Herhangi bir Gizlilik Politikası değişikliğini bu sayfada yayınlayacağız ve değişiklikler önemliyse, SteelSeries web sitesine duyuru ekleyerek veya size e-posta yoluyla bildirim göndererek daha belirgin bir duyuru yapacağız. Kişisel Bilgilerinizi nasıl ele aldığımızı öğrenmek ve gizliliğinizi korumanız için yollar hakkında bilgi sahibi olmak için Web sitesini her kullandığınızda Gizlilik Politikamızı gözden geçirmenizi öneririz.

Bu Gizlilik Politikasına uymadığımızı düşünüyorsanız, bizimle hemen privacy@steelseries.com adresi üzerinden veya aşağıdaki adresten mektup yoluyla iletişime geçmelisiniz:

SteelSeries ApS
Dirch Passers Allé 27, 5th floor
DK-2000 Frederiksberg, Denmark

3. KİŞİSEL VERİ

3,1 Kişisel Verilerin Toplanması

Web Sayfasını kullanırken, kullanıcının SteelSeries’e Kişisel Veri göndermesi muhtemeldir.

SteelSeries, Kişisel Verileri, sadece kullanıcının Web Sayfası aracılığıyla Kişisel Verileri etkin bir şekilde göndermesi ile toplayacaktır. Yani, SteelSeries’in Web Sayfasındaki kullanıcılardan topladığı tüm Kişisel Veriler, kullanıcının bu gönderime dair olumlu bilgisiyle birlikte gönderilir.

SteelSeries, Web Sayfasını kullanan kullanıcılarına Web Sayfasını kullanırken asla Hassas Kişisel Verilerinizi göndermenizi istemeyeceğimizi bildirir.

SteelSeries, Reşit olmayanların bilgi toplumu hizmetlerine karşı özel bir koruma hak ettiğinin ve Reşit olmayanların bu hizmetlerle etkileşimlerindeki olası risklerin ve bu hükümler uyarınca Reşit olmayanların bilgi toplumu hizmeti kullanırken gönderdikleri Kişisel Verilerin öneminin bilincindedir. Buna dayanarak, SteelSeries bilinçli olarak Reşit olmayanlardan Kişisel Veri göndermelerini istemeyecektir. Dahası, SteelSeries’e Web sayfası yoluyla Reşit olmayanlarla ilgili herhangi bir Kişisel Veri gönderildiğini SteelSeries fark ederse, bu Kişisel Verilerin tamamıyla silindiğinden emin olmak için gerekli adımlar atılacaktır.

3,2 Kişisel Verinin Kullanımı

SteelSeries, Kişisel Verileri sadece kullanıcıların aktif Kişisel Veri göndermesiyle uyumlu amaçlar için kullanır. Bu doğrultuda, SteelSeries, Kişisel Verileri, Web Sayfası kullanıcıları ile iletişimi kolaylaştırmak ve kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak için kullanacaktır.

Kişisel Verilerin kullanıldığı durumlar şunlardır:

  • Sipariş verdiğinizde: İsim, E-posta, Adres, Fatura bilgileri
  • Kayıt olduğunuzda: E-posta, Kullanıcı Adı, Parola
  • Destek ekiplerimizle iletişime geçtiğinizde: İsim, E-posta, sipariş no

SteelSeries, Web sayfası kullanıcılarından toplanan Kişisel Verileri, üçüncü taraflara yalnızca gerektiğinde ve kullanıcı bu aktarım için onay verdiğinde, kullanıcı bu aktarımı talep ettiğinde (örneğin bir siparişi işleme talebi formunda), yasa gereği veya yasal ya da diğer hayati çıkarları korumak için gerekli olduğunda aktaracaktır.

SteelSeries, Kişisel Verilerinizi, tabi olduğumuz yasal bir yükümlülüğün yerine getirilmesi amacıyla veya tarafımızca gözetilen meşru çıkarları korumak adına, tarafı olduğunuz bir sözleşmenin uygulanmasında gerekli olan Kişisel Verilerinizin daha fazla tutulması gerekmedikçe, yalnızca Web sitesinde bir profiliniz olduğu sürece tutar.

3,3 Kişisel Verilerinizin işlenmesiyle ilgili haklarınız

Hakkınızda tuttuğumuz Kişisel Verilerle ilgili birtakım haklarınız vardır ve aşağıda belirtilen bilgilerle bizimle iletişime geçerek haklarınızı kullanabilirsiniz.

Bu haklara şunlar dahildir:

  • Kişisel Verilerinizin işlenmesine ve hakkınızdaki sahip olduğumuz Kişisel Verilere erişime dair bilgi alınması. Başkalarının gizlilik hakkı için Kişisel Verilerin kopyalarına erişim taleplerini reddetme hakkına sahip olduğumuz durumlar olabileceğini lütfen unutmayın.
  • Kişisel Verileriniz yanlış veya eksikse düzeltmemizi isteme.
  • Kişisel Verilerinizi bazı durumlar altında silmemizi isteme. Kişisel Verilerinizi silmemizi istemenize rağmen yasal nedenlerle onları korumamız gereken durumlar olabileceğini lütfen unutmayın. Kullanıcı, Web Sayfasındaki kullanıcı profiline bağlı olan Kişisel Veriyi bu profili silerek aktif olarak silebilir.
  • Kişisel Verilerinizin belirli durumlarda işlenmesine karşı çıkmak ve işlemeyi sınırlamamızı talep etme. Yine, Kişisel Verilerinizi işlememize karşı çıkacağınız veya sınırlamamızı isteyeceğiniz durumlar olabilir ama bu talebi yasal olarak reddetme hakkına sahibiz.
  • Bazı durumlarda, bazı kişisel verileri yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan ve makine tarafından okunabilen biçimde alma ve/veya bu bilgileri teknik açıdan mümkün bir üçüncü tarafa iletmemizi talep etme. Bunun yalnızca bize sağladığınız Kişisel Veriler için geçerli olduğunu lütfen unutmayın.
  • İzninizi geri aldığınızda, yine de bazı durumlarda bunu yapmak için başka bir meşru nedenin (izin dışında) olması halinde izniniz olmadan işlemeye devam etmemiz yasa dahilinde olabilir.
  • Herhangi bir hakkınızın tarafımızdan ihlal edildiğini düşünüyorsanız, Danimarka Veri Koruma Dairesi’nin web sitesine (www.datatilsynet.dk) şikayette bulunun.

4. ÇEREZLER

4,1 İzin

SteelSeries bu Web Sayfasında çerezleri kullanmaktadır. Web sitemizi her ziyaret ettiğinizde veya etkileşimde bulunduğunuzda, IP adresiniz, çerez bilginiz ve talep ettiğiniz sayfa dahil olmak üzere tarayıcınızdan sunucu kayıt dosyalarımıza otomatikman bilgi aldığımızı ve kaydettiğimizi kabul edersiniz.

4,2 Çerezlerin yerleştirilmesi ve kullanılması

Web Sayfasının kullanımıyla, çerezler kullanıcının Web Sayfasını gezmek için kullandığı medyada saklanır. Bu çerezler kullanıcıya Web Sayfasını gezerken daha iyi bir deneyim kazandırmak ve Web Sayfası kullanıcılarının analizini kolaylaştırmada kullanıcı hakkında belirli bilgileri toplamak için kullanılmaktadır.

4,3 Çerez türleri

Kullanıcının tercih ettiği medyaya şu çerezler yerleştirilir

  • Profilinize giriş yaptığınızda
  • Google Analytics (https://www.google.com/analytics/) yoluyla analizleri kolaylaştırmak için Web sitemizi ziyaret edip etkileşime girdiğinizde

4,4 Çerezlerin idaresi

SteelSeries, Web Sayfası kullanıcılarına, kullanıcının tercih ettiği tarayıcı yoluyla çerezleri kaldırabileceğinin bilgisini verir. Dahası, tarayıcı yoluyla çerezleri saklama ve kullanma ihtimali, tarayıcı ayarlarını değiştirerek tamamen engellenebilir.

SteelSeries, kullanıcıların tarayıcı çerez ayarlarını istedikleri gibi ayarlayabilmeleri için seçilen tarayıcının ilgili kullanım kılavuzuna bakmalarını önerir.

4,5 Çevrimiçi Reklam

SteelSeries.com’u kullanırken üçüncü taraflara ait reklam sunmuyoruz. Öte yandan, SteelSeries reklamlarını üçüncü taraf yayıncı web sayfalarıyla sunmak için reklamcılık ortakları ile çalışıyoruz ve bu ortaklar bilgisayarınızın web tarayıcısına çerezler yerleştirebilir.

Bu belirli ortaklar şunlardır: Google, Facebook, Twitter, Outbrain, Reddit, ImpactRadius ve Refersion. Çerezler, iş ortaklarımızın bilgisayarınızı tanımasını ve bu şekilde reklam sunucusunun internet üzerindeki başka yerlerde size SteelSeries reklamlarını göstermesini sağlar.

5. GÜVENLİK

Bilgilerinizi korumak için önlem alıyoruz. Web sayfası üzerinden bilgi gönderdiğinizde bilgileriniz şifrelenir ve güvenli bir yolla bize aktarılır. Bunu tarayıcınızdaki kilit ikonuna bakarak veya bu Web Sayfasının adresinin başındaki “https://” ile doğrulayabilirsiniz. Bilgileri sakladığımız sunucular güvenli bir ortamda bulunmaktadır.

SteelSeries Motoru

SteelSeries, SteelSeries Engine 3 kullanımımdan herhangi bir veri toplayıp saklıyor mu?

SteelSeries Engine 3, müşterilerimize hizmet sunmak ve ürünlerimizi geliştirmek için temel miktarda veri toplamaktadır.

SteelSeries Engine 3 hangi verileri topluyor?

Üç tip veri toplamaktayız. Aşağıda listelenen veriler SteelSeries'e anonim olaral gönderilmektedir ve bunlar kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler değillerdir.

Uygulama ve Cihaz Verisi

Bağladığınız SteelSeries cihazlarının yazılım sürümlerini, Engine'ın sürüm numarasını, işletim sisteminizin sürümünü, ülkenizi (ama IP adresinizi, şehrinizi veya eyaletinizi değil) ve uygulama kimliğinizi toplamaktayız. Uygulama kimliği kurulum esnasında rastgele oluşturduğumuz özel bir numaradır. Bu numarayla herhangi bir kullanıcının kimliğini saptayamamaktayız: sadece her kurulumun özel olduğunu anlamamızı sağlamaktadır.

Etkileşim Verisi

Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmemize yardımcı olan genel etkileşim verilerini toplamaktayız. Bu türdeki verilerin amacı kullanıcıların SteelSeries Engine yazılımını nasıl kullandıklarını anlamamıza yardımcı olması içindir. Bu veriler aşağıdakileri içerebilir:

  • SteelSeries Engine kullanıcı arayüzünde hangi ekranların görüntülendiği ve hangi bölümlerle etkileşime geçildiğiyle ilgili bilgiler.
  • SteelSeries Engine çalışırken hangi özelliklerin kullanıldığıyla ilgili bilgiler (örnek olarak, PrismSync Engine Uygulaması çalışıyor muj?)

İstediğiniz zaman, Engine'ın Ayarlar bölümünden etkileşim verilerinin paylaşımından vazgeçebilirsiniz.

Hata Kayıtları

Oyuncularımızın yaşadığı sorunları tespit etmemize yardımcı olması için, uygulama çökmelerinin ayrıntılarını, yazılım güncelleme hatalarını ve diğer hata raporlarını göndermekteyiz.

SteelSeries bu verileri neden topluyor?

Bu anonim verileri ürünlerimiz ve hizmetlerimizi geliştirmek ve mevcut yazılım güncellemeleri için doğru bildirim gönderebilmek için toplamaktayız.

Bu veri şunun gibi sorulara cevap vermemize yardımcı olur: En popüler mouse CPI değeri nedir? Kulaklık sahipleri yazılımlarını başarılı bir şekilde güncelliyor mu? Kaç kullanıcı PrismSync'i düzenli olarak kullanıyor? Bu tür soruların cevaplarını bilmek, size mümkün olan en iyi ürün deneyimini sunma çabalarımıza odaklanmamıza yardımcı olmaktadır.

SteelSeries bu verileri paylaşıp satıyor mu?

Hayır. Engine'den gelen veriler ürünlerimiz için bilinçli kararlar almamız için tasarlanmıştır. Bu verileri ortaklarımızla veya üçüncü kişilerle paylaşmıyoruz ve satmyoruz.

SteelSeries Engine 3'te veri paylaşımını kapatabiliyor muyum?

Evet. İstediğiniz zaman SteelSeries Engine 3'ün ayarlar bölümünde etkileşim verilerinin ve hata raporlarının paylaşımını kapatabilirsiniz.

Bilgisayarımda oluşturduğum yerel SteelSeries Engine 3 verileri ne kadar güvenli?

SteelSeries Engine 3 yoluyla oluşturduğunuz yerel veriler (örneğin, yapılandırma ve makrolarınız) makinenizde şifresiz olarak saklanmaktadır. Bu nedenle, parola veya kredi kartı numarası gibi hassas bilgileri içeren makroları asla oluşturmamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

SteelSeries Engine kullanmak için CloudSync’e ihtiyacım var mı?

CloudSync’i SteelSeries Engine 3 özellikli ürünlerle kullanmak isteğe bağlıdır. SteelSeries Engine'de cihazlarınızı yapılandırabilmeniz için kesinlikle çevrimiçi hesap oluşturmanızı zorunlu kılmıyoruz.

SteelSeries CloudSync hangi bilgileri toplayıp saklar?

Oyun makineleri arasında CloudSync veri yedekleme ve senkronize etme hizmetimizi sağlayabilmemiz için aşağıdaki verileri toplayıp saklıyoruz:

  • SteelSeries Engine 3’e bağlandığınız SteelSeries cihazlarınız
  • Her cihaz için oluşturduğunuz yapılandırmalarınız
  • Oluşturduğunuz makrolarınız
  • Bir yapılandırmanın otomatikman başlaması için tetiklenmesini seçtiğiniz uygulamalarınız

SteelSeries, CloudSync yoluyla saklanan verileri ne yapıyor?

Bu toplanan verileri ürün ve hizmetlerimizi sağlamak ve geliştirmek için kullanıyoruz.